LOTUS GRILL – preprosta ideja velik rezultat

Radi pečete na žaru na trati ob hiši, na balkonu, barki ali v stanovanju?
Lotus Grill je inovativen žar, ki ponuja najnovejšo tehnologijo pečanja v kombinaciji z inovativnim designom. Žar je tako enostaven za uporabo kot lahek za prenos kar vam omogoča, da ga lahko uporabljate kjerkoli.

Žar je projektiran na tak način, da maščoba ne pride v stik z ogljem, kar vam prepreči, dodatno gorenje in dim. Živila, ki jih pečete na lotus Grillu vsebujejo manj maščobe in kalorij. Med samim pečanjem lahko regulirate temperaturo kar vam omogoča optimalno pečenje.lotus grill

Žar je zelo enostaven tako za uporabo kot za pomivanje zahvaljujoč inovativnemu designu. V samo nekaj minutah ga boste razstavili in ponovno sestavili. Mreža za pečenje in notranja skleda sta izdelani iz nerjavečega jekla kar vam omogoča pomivanje v pomivalnem stroju.

Žar ima dvojno steno katera zagotavlja, da se zunanja stena nikoli ne segreje in umaže. Med samo uporabo žar lahko premikate ali se ga dotikate saj se zunanja posoda nikoli ne pretirano segreje. Otroci so v neposredni bližini žara povsem varni  saj če tudi bi se žar zvrnil je oglje zaprto v notranji posodi.

Žar LotusGrill ima vgrajen notranji ventilator, (ki ga napajajo 4 baterijski vložki tipa AA), kateri omogočajo neprekinjeno pihanje zraka skozi oglje. Žar je tako pripravljen v 3 do 4 minutah. Stikalo ON/OFF deluje tudi kot regulator temperature. Močneje kot ventilator piha zrak, bolj se oglje segreje. Avtonomija kuhanja je odvisna od vrste oglja (cca od 40do 90min).

Žar je dobavljiv v dveh velikostih in v štirih različnih barvah.
Žar lahko kupite v vseh prodajalnah podjetja Kristal ali v spletni prodajalni.

Video predstavitev:

Dim lights Embed Embed this video on your site

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih..

Sprejemam piškotke.