O podjetju

Podjetje Kristal d.o.o. Renče je družinsko podjetje, ki je na slovenskem tržišču prisotno že dvajset let. Ukvarjamo se s trgovino na debelo in drobno in sicer s prodajo različnih izdelkov iz porcelana, stekla, nerjavečega jekla, plastike, keramike ter drugih uporabnih proizvodov za dom in gospodinjstvo, gostinstvo in druge.
Pri nas boste gotovo našli nekaj zase. Nudimo vam številne izdelke različnih svetovno znanih proizvajalcev v različnih cenovnih razredih, ki so nepogrešljivi v vašem domu. V podjetju Kristal sledimo našemu sloganu "Zakladnica idej za prijetnejši dom". In to tudi je: Zakladnica raznovrstnih izdelkov, ki še tako zahtevne kupce ne bodo pustili ravnodušne.

Vse naše proizvode tržimo na slovenskem trgu, trenutno nas lahko obiščete v osmih prodajalnah širom Slovenije. Naš cilj v prihodnosti je širitev prodaje tudi na ostale evropske trge.
Na sedežu podjetja v Renčah imamo velik razstavni prostor, ki se razteza na 200 kvadratnih metrih in veliko skladišče za potrebe grosistične prodaje. To nam omogoča dobre nabavne vire in organizirano potniško mrežo. Ravno ta fleksibilnost podjetja nam je omogočila, da smo si na območju celotne Slovenije pridobili velik tržni delež.

Naši kupci so različni. Oskrbujemo tako trgovske verige, trgovine, butike, gostince kot  tudi številne druge. Ves čas imamo na zalogi več kot 8000 artiklov, s ponudbo pa se prilagajamo potrebam naših kupcev.

Naš bogat prodajni asortima zajema:

 

   1a
  16a
  4B
   

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih..

Sprejemam piškotke.