Maloprodaja

V naših prodajalnah boste našli številne izdelke za dom in gospodinjstvo. Izbirate lahko med bogato ponudbo izdelkov iz porcelana, nerjavečega jekla in stekla kot tudi kuhinjske in okrasne keramike, posode in mnoge druge.

1    11 3

S ponosom lahko zatrdimo, da boste pri nas zagotovo našli tudi primerno darilo za vsako priložnost: poročna darila, darila za posebne priložnosti, darila za obletnice... Trudimo se, da se boste v naših prodajalnah počutili kot doma - domače in udobno, iz njih pa odšli zadovoljni. Pri tem vam bodo pomagale naše prodajalke, saj so s strokovnimi nasveti vedno na voljo. Svetovali vam bomo, kako v svoja stanovanja vnesti toplino barv in s pomočjo navidez majhnih dodatkov, ustvariti dom, ki ga boste vsakomur s ponosom razkazali.

4 5 6

Da boste ob obisku prodajaln Kristal, enostavno in hitro izbrali prave izdelke, imamo te razporejene po različnih bivanjskih sklopih. Izbirate lahko med krožniki, jedilnim priborom, kozarci in servisnimi posodami, modnimi izdelki za gospodinjstvo, namiznimi dekoracijami ter drobnimi pozornosti za vsakogar.

Našim kupcem zagotavljamo, da bodo z izborom naših izdelkov vedno v koraku s časom in najsodobnejšimi modnimi trendi na področju opremljanja doma.

7 9
   


NAŠE PRODAJALNE:

Prodajalna Renče 
Prodajalna Nova Gorica Eda Center  
Prodajalna Ajdovščina 
Prodajalna Postojna
Prodajalna Idrija
Prodajalna Domžale 
Prodajalna Kočevje


Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih..

Sprejemam piškotke.