Novice

Zaposlimo 3 nove sodelavce

Podjetje Kristal d.o.o. razpisuje tri prosta delovna mesta:

Za opis del in pogojev kliknite na povezavo pod posameznim delovnim mestom. 


   

Vabljeni k ogledu fotografij novih artiklov


Za ogledu fotografij novih artiklov v Prodajalnah KRISTAL klikni TUKAJ >>

Foto: Jure Kuštrin

 

 

thumb IMG 8100 thumb IMG 8160
   

Prenovljena poslovalnica v Domžalah

thumb domzale6
Vabljeni v našo prenovljeno poslovalnico Kristal v Domžalah.

Preberi več ...

   

Podjetje Kristal na ČAROBNEM POROČNEM SEJMU

000
Podjetje Kristal se je 12. aprila 2014 s svojimi izdelki predstavilo na ČAROBNEM POROČNEM SEJMU v galeriji Rapanšek v Radomljah.

Poročni sejem je bil namenjen vsem zaljubljenim parom, ki načrtujejo poroko.

V vseh prodajalnah Kristal lahko odprete knjigo želja v želji, da bi vašim najdražjim olajšali odločitev pri izbiri poročnih daril. Skrbno izbrani izdelki za dom in gospodinjstvo, ki vam jih nudimo v naših prodajalnah, vas bodo spremljali dolgo časa.
Spominjali vas bodo na vašo poroko, pa tudi na tistega, ki vam je darilo podaril.

Prijazno vabljeni v prodajalne Kristal »ZAKLADNICE IDEJ ZA PRIJAZNEJŠI DOM«.

Vljudno vabljeni na ogled foto galerije in video posnetka >>

 

   

Novo v ponudbi: Lotus grill

LOTUS GRILL – preprosta ideja velik rezulatat

Preberi več o izdelku ...

LOTUS-GRILL-2017
 
   

Novi izdelki blagovne znamke Evviva

NOVO V PRODAJALNAH KRISTAL

V vseh prodajalnah Kristal si lahko ogledate nove izdelke blagovne znamke Evviva.
Izbirate lahko med: barvnimi dozami, skledami, ovalnimi krožniki, oljnicami, pekači, posodami za sir, urami, okvirji, svetilkami…

Inovativna oblika in barve bodo polepšale tako vaš dom kot gospodinjstvo.

Obiščite nas!

eviva-jun2013
   

Najboljši z najboljšimi

Mednarodni kuharski festival, ki je leta 2012 potekal na Braču, je eden najpomembnejših kulinaričnih dogodkov v Evropi. Po izboru Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije so Slovenijo zastopali štirje kuharji med katerimi je bil tudi kuharski mojster Iztok Gumzej. Na tekmovanju je sodelovalo kar 300 kuharjev iz 19 držav. Iztok Gumzej si je prikuhal zlato medaljo v pripravi jedi iz piščanca ter v prestižnem finalu osvojil tretje mesto in s tem osvojil naslov tretji najboljši kuhar v Evropi. S svojim talentom je pritegnil pozornost sodnika iz Združenih arabskih emiratov g. Thomasa Guglerja, šefa najprestižnejše kuhinje na svetu Al Mashfa Hospital v Dubaju. Poleg prestižnega naziva je prejel tudi povabilo na tritedenski trening kuhanja v prestižnem hotelu v Dubaju, ki stoji na umetnem otoku Burdž al Arab.

Zlati kuharski mojster Iztok Gumzej se dobro zaveda, da najboljši okus hrane dosežemo z malo kuharske domišljije, domačimi sestavinami in odličnimi kuharskimi pripomočki, zato pri izbiri ne sklepa kompromisov in uporablja le najboljše: ponve de Buyer in nože Global, katere si tudi vi lahko priskrbite pri podjetju Kristal v Renčah in v vseh drugih poslovalnicah.

Kuharja Iztoka Gumzeja, nože Global in ponve de Buyer si lahko ogledate pri ustvarjanju kulinaričnih mojstrovin v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija!

01 02 03  
04 05 06  
07 08 09  
10      
   

Akcija mlinčkov Peugeot

akcija-peugeot-mar12

AKCIJA AKCIJA AKCIJA


Mlinčke lahko dobite v vseh prodajalnah Kristal.

Akcija velja do razprodaje zalog.

Z mlinčki Peugeot ni razočaranj!

Več o mlinčkih Peugeot >>

 Poglej katalog in si naroči svoj Peugeot mlinček >>
(klikni na zgornjo povezavo za ogled datoteke pdf, velikost 5,84 MB)

Oglej si Peugeot mlinčke v naši spletni trgovini >>

 

 

   

Riedel kozarci

Naše podjetje s svojimi proizvodi oskrbuje tudi gostince. Ponudba različne opreme in pripomočkov se razteza v različnih cenovnih razredih. Še posebno pa je velika izbira kozarcev in prav zato smo v svoj prodajni asortiman vključili tudi blagovno znamko Riedel.

Serija Vinum sedaj kar 20% ceneje!


Zakaj Riedel?

Vsebina določa obliko

|Besedilo: Jože Rozman, objavljeno: Revija Vino, št 2, maj 2006  

Bilo je v petdesetih letih prejšnjega stoletja. V Kufsteinu na avstrijskem Tirolskem so možje sedeli ob kozarčku vina. Domnevamo, da je šlo za katerega od lažjih rdečih burgundcev, kot je bila tiste čase v tistih krajih navada. Beseda je dala besedo, pogovor je stekel tudi o vinu in možje so menili, da v kozarcih nimajo istega vina. Gostitelj je zatrdil, da je vsem natočil isto vino. Toda očitno ga je ta občutil tako, drugi drugače. Profesor Claus Josef Riedel, eden od teh mož, se je zamislil. Vzrok, da se vino zdi vsakemu drugačno, mora biti torej v kozarcu. In res, ti so bili različni.

Poštne pošiljke

Claus Josef Riedel, takrat na čelu devete generacije tirolske steklarske družine, ni dolgo okleval. Leta 1958 je kozarec, za katerega je menil, da je primeren, poslal na preizkušnjo nikomur drugemu kot baronu Philippu de Rothschildu, lastniku Mouton‑Rothschilda v Bordeauxu. Baron mu ga je kaj kmalu vrnil, češ da vino v tem kozarcu ne »zapoje« nič drugače kot v katerem drugem, in pošiljki prijazno dodal steklenico svojega bordojca. Claus ni odnehal, še zlasti potem, ko je pomislil, da je baronu poslal pravzaprav »burgundski« kozarec za bordojsko vino. Snoval je naprej, ustvaril nov kozarec, tudi ob pomoči Rothschildovega darila, in ga spet poslal baronu. Zdaj sta bili v povratni pošiljki že dve steklenici in pripomba, da je ta kozarec nekaj drugega, da bordojec v njem zaživi povsem drugače kot v prejšnjem. To je bil začetek zanimive in uspešne zgodbe Riedlovih kozarcev, narejenih za različna vina. Seveda ni šlo vse gladko in hitro. Potrebnih je bilo veliko let iskanja, tuhtanja, preizkušanja. Nekaj podobnega kot z Rothschildom se je pozneje ponovilo s kalifornijskim Mondavijem, ki je bil sprva precej nezaupljiv do ponujenih kozarcev. Pomemben mejnik je tudi leto 1973, ko so v italijanskem Orvietu prvič predstavili serijo kozarcev Sommeliers. Ali pa leto 1986, ko je Clausov sin Georg Riedel do potankosti udejanjil načelo, da vsebina narekuje obliko, in predstavil številno serijo Vinum za najrazličnejša vina, od albariña do zinfandla.

   

Otvoritev prodajalne KRISTAL v Novi Gorici

Otvoritev prodajalne v Eda centru v Novi Gorici je bila več kot uspešna. S svojo prisotnostjo so nas počastili podjetniki, direktorji in številni drugi. Program je povezovala Martina Kodelja, za zabavni del pa je poskrbela mlada pevka Kaja. Uvodne besede so pripadale direktorju Kristala Dimitriju Zornu. Prisotne pa sta nagovorila tudi  g. Peter Budin, pomočnik izvršilne direktorice uprave Nove Kbm d.d. področje Nova Gorica in g. Radoš Pavlovič, direktor Euroinvesta d.o.o.

Novo odprta prodajalna se razteza na skoraj 100m2, ponudba pa bo zadovoljila še tako petičnega obiskovalca. Pričakujemo vas s priznanimi blagovnimi znamkami (Peugeot, Royal Albert, Brandani, Eviva, Ivv, de Buyer, Morinox, Bialetti in številne druge.

Prijazno vabljeni v Zakladnico idej za prijetnejši dom! Darila, darila, darila..., pri nas jih nikoli ne zmanjka!

Foto utrinke z otvoritve najdete tukaj. 

 

   

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih..

Sprejemam piškotke.