Posebna ponudba

Knjiga želja

Dragi bodoči mladoporočenci!

Bliža se dan, ki bo postal eden izmed najpomembnejših v vašem življenju. Vsi, še posebej pa vi sami si želimo, da bi bil resnično čaroben in nepozaben  tako za vas kot za vaše svate. V želji, da da bi jim olajšali odločitev pri izbiri poročnih daril vam svetujemo, da odprete KNJIGO ŽELJA.

Skrbno izbrani izdelki, ki vam jih nudimo pri nas, vas bodo spremljali dolgo časa. Spominjali vas bodo na vašo poroko, pa tudi na tistega, ki vam je darilo podaril. Nepogrešljive podrobnosti in uporabni pripomočki bodo vaš dom naredili še bolj prijeten.

V prodajalnah Kristal sledimo željam, ki so prav na začetku nove življenske poti velike. Prav tako pričakovanja. Delček teh vam lahko izpolnimo mi.

poroka

prstan
IMG 7466r
   

Poslovna darila

Izbira poslovnih daril je pomemben element pri vzdrževanju dobrih poslovnih odnosov z vašimi partneriji. Pomembna gesta, ki veliko pove o vašem odnosu do obdarovanega. Zato je še kako pomembno, da izberete primerno darilo, ki bo lično, kakovostno in hkrati uporabno.

V podjetju Kristal imamo za vas pripravljenih vrsto pozornosti, ki bodo pri vašem poslovnem partnerju pustili pečat. Pustite se razvajati, obiščite naš razstavni prostor v Renčah, kjer vam bomo z veseljem predstavili našo aktualno ponudbo, vam svetovali in poskrbeli, da boste od nas odšli zadovoljni. In kar je najpomembnejše - da se boste tudi v prihodnje radi vračali k nam. Dobri poslovni odnosi so temelj na katerem gradimo. Dobrodošli pri nas!

   

Darilni bon

 darilni-bon-kristal

 

Darilni boni so odlično darilo v primeru, da niste prepričani, če bi izbrali pravi izdelek za vašega slavljenca...
Naredite to odločitev lažjo in jo prepustite njemu. Kupite mu darilni bon in prepustite njemu, da si sam izbere darilo v eni od naših bogato založenih poslovalnic.

Popolno darilo za vaše prijatelje, družinske člane in poslovne partnerje.


Tudi darilni bon je lahko darilo.

 

 

Darilni bon lahko dobite v vseh prodajalnah podjetja Kristal ali na tel. št. 05/ 335 15 55.

   
     
   

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih..

Sprejemam piškotke.